Tim Kroesbergen reageerde op de vooraankondiging van de pin op Twitter en vroeg of hij er alsjeblieft een mocht bestellen, want hij wist al precies aan wie hij hem wilde geven. Zijn verhaal was zo oprecht dat ik vroeg of ik de overhandiging van Tim aan zijn oude begeleidster Mariska bij mocht wonen.
Dat vonden beiden prima! En dat was zo gaaf om te zien….Tim vertelde eerlijk hoe zijn begeleidster een belangrijke rol had gespeeld in zijn leven en het effect dat dat had op zijn leven, en Mariska was zo vereerd.
Deze verhalen zijn precies de reden dat ik dit product lanceerde!

(Gever) Tim:

“Hi Mariska!
Bij deze wil ik je heel graag de Zorgpin overhandigen, omdat je mij enorm hebt geholpen zelfstandiger te worden, te vertrouwen op de kracht die in mij zit.
Ik kwam medisch best instabiel binnen op Het Dorp, en ik durfde helemaal nog niet goed er op uit te gaan. Je triggerde mij beetje bij beetje mijn grenzen te verleggen. In het begin was ik er niet al te happig op, maar kijk tot hoeveel moois het heeft geleid! Zoveel als ik er nu op uit trek, zo midden in de samenleving als ik nu sta.
Daar ben ik je heel dankbaar voor!”
Tim Kroesbergen

(Ontvanger) Mariska:

“Ik vind het een hele eer om de zorgpin te ontvangen, vooral omdat Tim gelijk aan mij moest denken toen hij over dit initiatief las. Dit maakt het heel speciaal en bijzonder. Ik neem de complimenten mee in mijn toekomst in de zorg. Ik vind het heel stoer te horen dat Tim zo zelfstandig is geworden!”
Mariska Elberts

 

 

 

 

 

Auteur: Suzanne Verheijden