Irene wilde graag een zorgpin geven aan scootmobielverkoopster Chantal. En wij mochten er bij zijn! We mogen meegenieten van de mooie woorden van Irene en de enthousiaste reactie van Chantal.

De gever (Irene):

Beste Chantal, ik heb onlangs een scootmobiel bij jouw bedrijf gekocht. Ik vind dat jij mij bij de verkoop een hele goede service hebt verleend. En niet alleen bij de verkoop,  en bij het intrainen, maar ook daarna bij een reparatie. Je hebt een engelengeduld! Ik vond je erg open en vriendelijk en heel eerlijk over wat het beste bij mij past. Jij verkoopt niet om het verkopen, maar gaat echt voor de beste optie voor mij als klant. Dat heb ik echt als bijzonder ervaren! En ik wil jou daarvoor persoonlijk bedanken. Dat doe ik met dit product dat gegeven wordt als blijk van waardering voor mensen die werken in de zorg, en daarbij topzorg verlenen.
Daar

om is deze Zorgpin voor jou!

Groetjes,  Irene Franssen

De ontvanger (Chantal):

Beste Irene,

Wat een mooi initiatief van Suzanne om de Zorgpin te lanceren en wat een enorme verrassing dat ik deze van een lieve klant mocht ontvangen! Ik doe mijn werk met veel plezier en samen met mijn collega’s probeer ik de beste oplossing voor onze klanten te bedenken, zodat ze weer mobiel worden en volop in de maatschappij kunnen meedraaien. Voor iedereen is het tenslotte ontzettend belangrijk om onafhankelijk te zijn en je eigen weg te kunnen gaan. Dat we ons daarbij goed inleven in de situatie van onze klanten is voor ons vanzelfsprekend, tenslotte vinden wij het zelf ook prettig om een goede service te ontvangen wanneer we deze nodig hebben.  Dankjewel Irene  voor deze geweldige opsteker ! Ik ga hem de hele dag met trots dragen!

Chantal van Kasteren
De Scootmobielspecialist Eindhoven