Over de maker

Mijn naam is Suzanne Verheijden en ik werk als innovatiemanager in de zorg.
Om goede zorg te realiseren en te blijven innoveren is de medewerker onmisbaar.
Een medewerker die zich gewaardeerd voelt en zich sterk voelt.
Iemand die zich onderscheid in kwaliteit, vriendelijkheid, creativiteit en zijn/haar vak met passie vervult.
Iemand op wie je kunt bouwen omdat hij/zij goede zorg levert.
Zonder de harde werkers in de zorg zouden we nergens zijn.
Met deze actie en dit product wil ik alle zorgmedewerkers een hart onder de riem steken.

De zorg staat stevig onder druk. Er is een groot arbeidsmarkttekort (en dat tekort wordt de komende jaren nog groter). Het aantal chronisch zieken neemt toe, veel zorgverleners hebben de pensioenleeftijd bereikt en de samenleving vergrijst. De werkdruk is gigantisch en de zorgmedewerker kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Werken in de zorg is het mooiste wat er is. Maar het is hard werken. Dubbele diensten, weinig bezetting, fysieke en emotionele belasting, veranderingen, doorloop in collega’s. Waardering is belangrijk als het mooiste vak ter wereld onder druk staat. Doe je mee?

Aan wie ik een pin zou geven?

Aan de lieve nachtzuster
Portret Louise ZorgpinToen ik 11 was kreeg ik een acute blindedarmontsteking. Ik werd geopereerd en lag alleen op een zaal. Mijn vader en zussen waren al weg, mijn moeder was nog op de terugweg van vakantie. Ik voelde me knap beroerd van de narcose en voelde dat ik moest overgeven. Ik drukte op het rode alarmknopje, maar er kwam niemand. Ik bleef drukken en raakte wanhopig. Ik kan me herinneren dat ik me ongelooflijk alleen voelde en voelde de tranen branden.

En toen kwam er eindelijk iemand binnen. Een zuster in de nachtdienst. Ze gaf me een spuugbakje, aaide over mijn hoofd en zei dat het allemaal goed kwam. Ze zou die nacht goed op te letten. En dat deed ze ook de hele nacht! De misselijkheid kwam door de narcose en ze bleef bij me totdat ik sliep.

Ik weet niet meer hoe ze heet of hoe ze er uit zag, maar ik herinner me haar stem. De liefste stem die je je kunt bedenken. Toen ik wakker werd, was er een andere zuster in dienst. Ook aardig, maar niet mijn lieve nachtzuster. Als ik de gegevens zou hebben van de nachtzuster met de lieve stem zou ik haar graag nog willen bedanken voor haar goede zorg!

Suzanne Verheijden
Eigenaar Buro StrakZ
Sterk voor de toekomst van Zorg!

De Zorgpin

Zorgpin

Nieuws

Speciale actie i.v.m. Corona

Wat wordt er in de zorg ongelofelijk hard gewerkt op dit moment. Wij dragen graag ons steentje bij.
Tot en met 6 april 2020 stelde Buro StrakZ daarom een groot aantal gratis zorgpinnen ter beschikking.

De zorgpin […]

Instagram

Suzanne